Bilddagbokens roligaste kommentar

Alla vet att jag är superduktig på att kommentera, men de dem inte visste
är att jag kan kommentera ihop en SAGA!
Ja, och det var just denhär sago-kommentaren Mathilda
råkade ut för, enjoy säger jag bara...!


Mathildas bildtext:

Om någon säger
Mathilda
Vad tänker du på då?




Min väldigt seriösa och coola kommentar:

MC - En MOTORCYKEL med ett bananochgranatäpple klistermärke
och på sitter en kamel med skinnväst
som röker cigaretter och gillar
pudding. Han kan köra fort och en
gång när han skulle köra till Canarie
öarna blev han påkörd av sin ngiraff vän Ior som dog och sen dog även Kamelen för man kan ju inte köra motorcykel till Canarieöarna, då drunknar man? Men sen kom han på att han ändå hade luft i sin puckel och flöt upp, så han simmade till antarkis och festade med pingvinerna som gillade Fanta blandat med ostmakaroner och sen blev han kär i en noshörning som hette Blenda och dem gisfte sig i Guatemala. Deras barn blev pingviner som gillade Ostbågar och ostron och pratade flamländska. Sen växte dem upp i Kenya och blev bästisar med igelkottarna där, dem gillade att åka till Gröna lund på sportloven. Sen började dem missbruka tobak precis som sin pappa och då kom alla männniskor från 'älgen' och sa att dem skulle ringa piris - pingvinernas icke rätt i samhället. Men där fick dem ingen hjälp så dem stack te Hemköp och köpte nudlar.

Det är MATHILDA för mig ^^ (L)

Kärlek

Jag har en alldeles speciell känsla inom mig.
Jag längtar efter en speciell person så att jag tror
att jag ska dö. Jag tror att det är Kärlek.

& Jag är totalt fångad i ett nät jag inte kan trassla mig ur.
& Det känns riktigt bra.



Jag svävar fritt och frågar mig själv vad det är
jag gett mig in på, men jag vet att det här komer
att sluta lyckligt.


28 September - Flurry och Fys har gjort mig döende.

Chiao! Just nu känner jag mig som - levande död. Hmm, något åt det hållet iallafall. Först var det Fys i skolan och sen blev det super-jätte-mega jobbig ridlektion! Flurry - The evil horse. Nej, men hon är väll bra egentligen, men jag är lite bortskämd med att alltid få Chez, och hon är mycket mjukare och smidigare. Förutom att jag har sjukt ont i kroppen så gick det jättebra. Välte en dock sockerbit och Elin och jag börjde skratta, det kanske inte är Flurry som är 'osmidig', det kanske är jag? Jaja, men efteråt skötte Thea Chez, inte jag. Vi båda funderar på om inte Thea skulle kunna sköta Chez lite då och då, nu när jag är ensam skötare på henne. Jag hoppas att hon kan rycka in lite iallafall, det skulle göra både mig och Chez glad.

Tänkte bara skriva att: Jag fick skolkatalogen idag! Jag är lite chockad, det är nämligen första gången i mitt liv som jag blir supernöjd med mig! Så glad är man. Haha, en hel del tabbar i både 6A och B, men man kan bara skratta åt det. Haha.
En sak som VERKLIGEN stör mig är att jag, host, tappat bort min kalender. Min viktiga rosa skol/Tokio Hotel/fritid's kalender. Så ser ni den -jag antar att ni vet hur den ser ut?- ger ni mig den direkt! Massor av skäll av Conny väntas...


Hejdå, & idag är jag snäll och fullkomligt död, så ni får en bild, yippie?!





Men puss på er alla!


We love New York and Stockholm

Cho! Nu är det nästan bestämt, jag kanske ska till New York på höst lovet, alltså, vi har inte köpt biljetterna än, men ska om allt går bra. Menmen, till det stora; Helga ska också dit då, så, bästavänner i New York! Seriöst, kan det bli mycket bättre än det? Vi ska shoppa supermycket och ha det almänt bäst! Hmm, det har inte riktigt sjunkit in i huvudet än hur bra vi ska ha det, men när jag är klart i huvudet; Då står ni inte ut med mig längre, haha.

Men det är höstlovet, så nu till nuet: Imorgon blir det Stockholm för mig och resten av familjen.
Vi åker vid trettontiden imorgon, det blir snabbtåg. Sen kommer jag hem på söndag skulle jag tro.
Ni får ursäkta mig, jag har tappat bort min kalender -mhm- och det ända jag fortfarande har kvar i huvudet är realisen på Humanoid -vadå, jag är ju jag- och när jag varit skötare på Chez ett år, vilket var igår, så säg grattis till mig och min bejbi. I alla fall, mamma och pappa ska gå på någon konsert eller något sådant i Stockholm och jag frågade om jag och CJ kunde följa med, så så blev det. Shopping blir det, woho! 

Ja, och vet ni vad jag lärde mig igår? Att spela piano! Det gick sådär i skolan, men sen tog jag hem låten -som råkade vara en av mina favoriter; Knocking on heavens door- och började spela lite. Efter ett tag började jag leta reda på texterna från musiklektionerna från förra terminen, och hittade det jag letade efter; Holiday och Boulevard of broken dreams med Green Day. Så jag började öva på dem, fick leta på datorn efter ett ackord jag behövde men sen gick det bra, så nu nördar jag piano, haha.

Idag red jag Chez Amie på ridningen, och jag vet att ni tänker ''Vem annars?!'', haha, för ingen blir förvånad
längre när jag får henne. Men hon är MIN och inte eran, så deså! Skötte henne i säkert 45 minuter idag, lite stolt här. Jag hoppade av bussen direkt när vi kom från badhallen i Frölunda Kulturhus. Klockan var då bara 14.00, så man fick ju göra något? På rindningen gjorde vi olika skänkelvikningar och framdelsvändingar, massor av beröm blev det för mig och Chez, så nöjd är även jag.

Puss på er allt folk!


Dark side of the sun

Hejhej, måste verkligen be er att lyssna på dethär klippet. Det är en underbart
vacker cover på Tokio hotels 'kommande' låt 'Dark side of the sun'.
Den -och resten av låtarna i Humanoid- har realise 6 oktober.
Denhär låten har -liksom dem flesta andra- läckt ut på internet.
Visst är den helt sjukt otroligt fin? Slår vad om att det blir en stor
hit! Ska i alla fall bli min nya favoritlåt.

Så puss på låten och här kan ni lyssna.

http://www.youtube.com/watch?v=scefDqvCwUc



Teränghoppning med Chez

Hej alla! Idag efter skolan blev det ridning, och inte vanlig ridning, utan vi red ut till Emmahagen bredvid HovåsBilldal fotbollsklubb och hoppade teräng hoppning. Skitkul var det! Man märker på hästarna att dem också tyckte det var kul, särskilt Chez gumman som jag red, hur pigg som helst! Så ja, nu har jag riktigt ont i mina händer, haha. Efter ridningen var det direkt till utvecklingssamtalet i skolan. Med ridkläder, och uppriktigt sagt, snart börjar väll personalen på skolan undra, för jag kom till det förra utvecklingssamtalet i ridkläder då också... Conny sa inte ett ord om att jag pratat mycket -vilket jag förberätt mig på rejält!- utan mest om att jag skulle lägga ner tjatet om att byta klass -där rök min framtid på en sekund, suck- och att det var ra att jag fått med mig så många till tyskan, haha. Tack vare Tokio hotel har Lindåsskolan nu 12 elever från 6A som väljer tyska, på mitt initiativ -i think so- så det var bra. Sen pratade Conny om hur dåligt jag åt i bamba, hehe, seriöst tror han nog att jag har anorexia eller något, mhm... Men helt ärligt; Jag tycker skolmaten är äcklig ibland. Eller, kanske inte äcklig, men till exempel så häller dem svamp överallt, och ja hatar svamp, så ja, ni fattar.
Nu ska jag plugga, woho, kul ...  USA m.m i SO, och i NO typ ryggradsdjur och urdjur, hehe.

                        


                      
                            USA somsagt. Puss på er (L)
                            


Innebandy match!

Ciao! Idag spelade jag min första match mot ett annat lag i innebandyn, är det inte helt sjukt att jag får spela match efter att bara spelat innebandy 3 gånger? Jag tycker det iallafall, och är fullkomligt överväldigad, haha. Gjorde inget mål, men jag var mest back, men i slutet passade jag fram till mål, härligt!
Vi spelade borta i närheten av Lerum, laget hette Lerum Pantrarna eller något sådant. Vi vann inte, tyvärr, det blev 2-4 tror jag, och ett av våra mål dömdes bort, fail. Men kul var det!

Jag hinner inte skriva mer idag, men ha det bra! 

Puss på er!

 



Innebandy är bäst, de säger jag bara!


Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Hej på er, idag har var jag och Madde och shoppade, Helga hade tagit på fel på dagen, så tyvärr följde hon inte med. Men jag och Madde hade det jättekul, även fast vi inte riktigt hann med allt vi skulle göra, eller jag gjorde inte det iallafall, så jag och Helga åker nog så snart som möjligt. Köpte födelsedags presenterna iallafall, och det var nog det allra viktigaste justnu. Vad det blev? Egentligen borde jag inte skriva det här, men jag tror inte att någon av dem kommer att titta, och det är ju ändå på lördag så... Dem får varsin H&M Betty Boop Body Mist och Body Butter för jag tyckte att dem var söta som in i! En liten rosett på flaskan också, jag ville ha dem, haha. Sen köpte jag världens finaste örhängen på H&M, 40 kronor tror jag att dem kostade, och nickelfria var dem - tur det!.
Hittade massor av fina saker, förälskade mig i en sjukt cool Rolling Stones t-shirt på H&M Divided, den ska jag nog köpa om jag inte hittar något finare! Madde köpte världens finaste rosa blus på Zara, blev lite avundsjuk där...

Efteråt blev det Yoga som jag också skrev imorse. Det gick verkligen bra, men det var jättejobbigt! Haha, musklerna används till max, jag lovar, man får svettas! Men kul är det, och innan satt jag och läste något Yoga Magasin, roligt, det stog massor om att 'Vi som yogar ska rädda planeten' m.m. En sak jag reagerade över var dethär; 'Det dör 150 arter per dag, och det väntas öka upp till 1000 gånger mer' , är det inte hemskt! Det fick en verkligen att börja tänka, herregud! Vad är vår planet påväg att bli?! Komihåg detdär gamla visa 'Ingen kan göra allt, men alla kan göra något'. Hmm, allt dedär tåls att tänka igenom ordentligt.

Puss på er alla, men extra mycket till min bästa vän Helga som jag saknar så in i!

/ Kariin


Kylan börjar komma, brrr!

Godmorgon! Nu ska jag snart gå till skolan, men innan det tänkte jag
lägga upp demhär fina bilderna jag tog någon gång vid 6 idag!
Det börjar ju faktiskt bli riktigt kallt ute på morgnarna!
Var en sjukt vacker himmel så jag var tvungen att ta kort.
Idag blir det Kungsmässan med Madde och Helga då, ska bli massor
av kul och massor av shopping, har fått igen mina pengar som mamma
var skylldig mig så nu blir det köpa köpa! Ska köpa födelsedagspresenter
till några tjejer i klassen också, vi får se vad det bli för något.
Ikväll blir det yoga, och ska åka hem med Eva, hoppas det går bra
på yogan och att jag hinner shoppa riktigt innan det är dags att åka hem
och till yogan, haha.

Puss på er och ha en bra Torsdag!


Hösten är pågång nu...

Hej på er! Är riktigt ledsen att jag inte hann skriva något igår och i förrgår, men det blev jättetajt schema. På måndags morgonen direkt till skolan, från skolan direkt till stallet, från stallet direkt till middagen och sen hade jag inte mycket tid över till att skriva. På tisdagen var jag först hos farmor och farfar efter skolan, sen innebandy och efter det middag. Tummen ner åt stress och tajt schema! Idag hade jag det mycket trevligare, skola först och sen i lugn och ro till stallet. Red tjockisen Flipper, och man blir ju riktigt glad när man får honom att vara sådär pigg och allert istället för lat och långsam, extra kul var det också för det var hoppning, och nästa vecka hoppas jag på finaste Chez Amie istället för Flipper. Imorgon blir det shopping med Madde om det inte blir några ändringar, Kungsmässan blir det, och jag ska köpa så mycket 'Must Haves' som möjligt.
Här är lite plagg som jag spanat in, vilka tycker ni man ska köpa? Vilka är Hiss och vilka är Diss?





H&M top, 149 kr.                                     H&M Polotröja, 199 kr

H&M top, 199 kr.                                  Gina Tricot Halsduk, 129 kr.



Man är ju bäst, eller hur?

Hejdär! Idag började jag tjugo i tio, mycket skönt, då hinner man verkligen ta tid på sig, men seriöst, vem vill sluta halv tre?! Men sista lektionen var gympa så det är väl ganska bra ändå... Jag är så sjukt nöjd idag! Jag är den 2'a snabbaste i klassen på 3,5 km! Gjorde det på 20,33 minuter. Vi sprang i slingan, och som ni vet är det båda halvdåligt underlag (terräng?) och mycket backar. Så därför tycker jag att det var fantastiskt att komma 2'a! Fatta, man vann över alla killar och fotboll/innebandy/friidrotts folk och det var bara simmande Oskar som vann över mig. Så numera håller ni tyst om att ridning, yoga, golf och (numera) innebandy inte bygger kondition. Okej okej, jag kanske springer 4 km med pappa lite då och då, men nej! Det är inte varje vecka änns ju? Jaja, så det var man hemskt glad över iallafall. Sen stack jag till stallet, eller hmm, försökte. Jag tar skogsgenvägen bakom dagiset för att jag kommer från gympasalen, och därkommer bussen när jag är 20 meter från hållplatsen, och nej, den såg mig såklart inte, så då får man snällt vänta på nästa buss. Väl i stallet hann jag bara äta innan det var dags att sadla & tränsa Chez älsklingen. Sen red jag, och det gick skitbra, bara det att jag har så himla svårt att fatta om det är rätt eller fel galopp på Chez, så jag fick lite fel där, men annars är jag supernöjd! 22 september 2008, 19.50 blev jag skötare på Chez Amie, och nu är det om snart en vecka ett år sen, så jag firar med en bild på älsklingen! Jag älskar min sköthäst och kommer alltid att göra det! Puss på dig gumman och puss på alla läsare!



Chez Amie på Billdals Ridklubb.

13 September, 19:58

Jag vill göra min blogg mer personlig...  Men detdär med stilmallar och alla koder, nja, det
är inte min grej direkt, hehe, är det någon som egentligen fattar detdär? 
Om det är någon som fattar och vill hjälpa mig pimpa bloggen lite kommentera.
Snart börjar jag nedräkningen till Automatisch singeln och Humanoid! 
Gud va kul att killarna i Tokio Hotel nu äntligen kommer med nytt album! 
Man blir ju så himla nyfiken, och jag erkänner, jag kunde inte låta bli att tjuvlyssna
lite på det som läckt ut på youtube. Men jag tänker inte lyssna mer nu föräm albumet
kommit ut. Men en sak, visst är det konstigt att musikvideon släppts och dem spelat
Automatisch/Automatic på konsert innan den 'kommit ut officielt'?
Ja, jag grubblar iallafall vidare på det lite innan någon berättar, haha.

Ha en fortsatt bra söndag, jag ska nog kolla Kändisdjungeln lite nu. 



hejhej










Golftävling!

Hejhej bloggläsare! Idag var det golftävling som gällde, och vet ni va? Jag blev faktiskt riktigt nöjd! Eller jo, lite nere var jag, för jag var 2 slag ifrån att gå upp till vit/grön pinne, men 56 slag är ju inte dåligt. Spelade med Simon, Erik och Simons pappa var markör. Tog några riktigt fina bilder på golfbanan, det måste jag säga, det är så otroligt vackert! Naturen är vacker vacker där! Sen tog jag mig en liten tur i golfbilen, haha. Justnu sitter jag här framför datorn och -inte så oväntat- lyssnar på Automatisch/Automatic. Längtar så himla mycket tills albumet släpps i Oktober! Men här får ni en oredigerad bild från golfbanan!









Innebandy & Hamnloppet!

Japp, så fick man då gå upp tidigt även om det va helg, men imorgon blir det till att sova ut riktigt då mamma och pappa ska vara på fest ikväll, och då sover väl dom längre än mig kanske? Haha.
Idag har jag sprungit 'Hamnloppet' då. 2 kilimeter, ni tänker 'det är väl skitkort?' och ja, det tycker jag också, men mina tävlingsnerver, ja, dem klarar inte mycket mer. Det fanns 3 distanser; 2 km, 5 km och 10 km. Pappa sprang 10 km, och grattis till honom för han fick en bra tid - likaså mig, så grattis till mig! Jag brukar springa ca 4 km i veckan med pappa, men ja, somsagt klarar jag inte mer på tävling, synd är det, för jag blev inte äns trött av detdär, hehe. I alla fall så har jag provat på en helt ny sak idag! Jag har provat på innebandy, och vet ni va? Det gick verkligen skitbra, så jag ska börja i det! Ända minuset är att det är så sjukt fult med glasögonen man måste ha på sig, jaja, jag får väll skaffa rosa. Bitch Mig!? Imorgon blir det golftävling, hehe, vi får väl se hur det går med det... Mamma och pappa ska vara ansvariga för den så ja, imorgon är jag tvingad att spela. Egentligen har jag inget negativt mot golf, men det är det att det blev så tråkigt när man spelar för ofta, i och med att det tar lång tid, man blir trött, och det kan gå riktigt skit och riktigt bra. Mitt humör är inte alltid på topp på golfbanan, så det brukar bli skit, sen skadar jag handen hela tiden också! Vet inte vad det är jag gör, men fråga Madde, Hanna och Olivia, jag slår upp skinnet på fingrarna och ja, det gör skitont!

 

Ha det bäst glada bloggläsare !


Äntligen helg!

Hur många gånger denhär veckan har man inte varit på vippen till att somna på lektionerna, haha, så jag tycker att de va extra skönt med helg nu! Måste sova ut ordentligt nu...  Men visst visst, det tänker inte pappa uppmuntra till, nej, för jag är nu anmäld till Hamn loppet eller va det heter, haha, ingen aning verkligen. Menmen.
Något som riktigt suger är att Helga drar till Aelouvsön hela helgen, och då blir det ingen övernattningsfilmkväll, sadface :( .

En sak som jag vill ta upp är att det verkligen är så sjukt dåligt av skolan att, ja dels splittra klasserna från början, för visst finns det folk som blir väldigt glada, men oss som får alla vänner i den andra klassen, ha?! Oss tänker dem inte ett skit på! Och sen lät dem mina bästa vänner byta till den andra klassen men inte jag, vafan är det för ett sätt!? Sen säger rektorn att vi börjar och slutar samtidigt och även har raster samtidigt, skitsnack säger jag bara! Får jag inte byta klass snart, ja då fan! Då vet ingen hur det går, det blir iallafall en himla negativ grej dethär med att gå till skolan när man långsamt men smärtsamt börjar tappa kontakten med sina bästa vänner! Ingen vuxen fattar någoting, någoting om vad det är som händer, och de säger jag bara, det är så jävla dåligt att de finns inte! Dem ska lyssna, och inte bara säga (som rektorn sa) ' Kom tillbaka när det blir värre '. Vaddå, så de ska behöva bli värre innan någon ska reagera!?  SKÄRP ER OCH BETE ER SOM VUXNA! 


Tokio Hotel & Stockholm

Helt otroligt att jag faktiskt vann Universals tävling! Alltså hur många måste det ha varit
som tävlade? Och jag och 4 andra vann, helt...  asså det finns inte bara!
Jag och pappa flög till Stockholm härifrån Göteborg klockan 4-5 sådär, och resan till Stockholm tog 40 minuter, vi han nästan bara komma upp i luften och så var det nerstigning, haha. Vi stosade runt lite i stan innan vi mötte Universal- Erik, Kenza och dem andra vinnarna på stationen, vår lilla grupp gick till Sheraton hotell och fick gå in i bilgaraget's ingång på grund av att det stog ca 100 fans och skrek framför entrén. Sen fick en vakt dra ett speciellt kort i hissen föratt komma till den våningen killarna befann sig på. I väntan på killarna umgicks vi lite med varandra, alla var sjukt nervösa, vi tänkte väll mest på 'andas in, andas ut' haha. Men sen såg vi den där långa biffiga vakten som alltid är med Bill och resten av killarna på alla bilder, bland annat dem från Paris, och då tänkte vi att, nu, snart! Så fick vi gå in i en svit och ställa oss längs väggen. Ännu mer vänta. Sen kom killarna i ordningen Tom, Georg, Gustav, Bill från ett annat rum och in i det vi stod i. - Hi Bill! lyckades jag få fram och jag fick ett leende 'Hi' tillbaka. Sen tog vi massor med kort på dem, och Gustav fyllde år och fick pressenter - eller alla fick pressenter. Blommor och T-shirtar. Det va synd med dendär stränga regeln ' Inga pussar, inga kramar' men vad ska man säga? Bill höll iallafall armen om mig på kortet, så något är det ju! Överlyckligare än igår kan jag inte bli! Fick min Tokio Hotel bok signerad och sen flög jag och pappa hem efter en tid med killarna och alla vakter. Den bästa dagen i mitt liv? ABSOLUT!

Det står Automatich @ Bilddagboken.se , och det är jag, om någon undrar! :)

Kommentera! (L)


Jag och Tokio hotel, ser ni hur Bill lägger armen om mig, söött! :D<3
Jag och killarna i Tokio Hotel, alla jättetrevliga!
Hahaha, och jagvet att jag ser skitkort ut, och jag kan säga
att Bill är 190 i vanliga fall och han hade 1 decimeter klack
också, så han ser skitlång ut verkligen :))
Jag och Kenza i tokio hotels svit :))
En annan som var trevlig var Kenza, fattar ni hur vissa personer
ALLTID blir bra på bild? Ja, iaf, Kenza är en sån person, snygg & söt 
vad som än händer liksom  :)
Tokio hotel i stockholm wiiie
Gustav fyllde år, vi grattade honom och alla i bandet fick pressenter.
Fick tycär inte med Gustav här, kom och stog precis under stor himla
lampa, men jaja XD

RSS 2.0